Kamppi kesän viettoon rennosti lauluyhtyekeikalla


Kesäillan konsertissa 2.6. klo 19 Hakasalmen huvilalla (Mannerheimintie 13 B) Kampin Laulun laulajista kootut lauluyhtyeet esittävät ohjelmistoa renessanssista nykypäivään ja madrigaaleista poppiin ja rockiin.

Seitsemän eri yhtyettä esittävät mm. Ward Swinglen, Rajattoman ja Rauno Lehtisen musiikkia. Madrigaaleista kuullaan Orlando Gibbonsin, Thomas Morleyn ja Giaches de Wertin teoksia.

Paluun muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen tekevät myös kuoron mies- ja naisyhtyeet Kampin Kukot ja Kampin Kanat. Kukkojen Ihanainen-levyltä valikoitujen teosten lisäksi mieskvartetti pudottaa hihastaan myös ikivihreän kasarihitin The Bangles-yhtyeeltä. Myöskään Mikko Alataloa ei ole unohdettu.

25-vuotisjuhlavuoteen valmistautuva kuoro on tarttunut kuluvana vuonna useisiin järkäleteoksiin kuten Kuulan Meren Virteen ja Schönbergin Friede auf Erdeniin. Kesäkuun iltana näitä kahta teosta ei kuulla, mutta järkäle on luvassa - Queen-yhtyeen Bohemian Rhapsody, jonka julkaisusta tulee syksyllä kuluneeksi 40 vuotta.

Liput konserttiin maksavat 10 euroa. Varatkaa lisäksi käteistä rahaa mukaan, sillä konsertissa on myös taukotarjoilu.