Palavasti ja pelkäämättä –
Kampin Laulu 20 v.

Palavasti ja pelkäämättä. Vuonna 1990 silloisen Sibelius-Akatemian musiikinopiskelijan Timo Lehtovaaran tutkintokuoroksi perustettu Kampin Laulu on pitänyt kiinni tästä asenteesta. Palo musiikkiin ja yhdessä laulamiseen on kantanut kuoron jo 20 vuoden ikään.

Pelkäämätön ja ennakkoluuloton asenne musiikkiin on tehnyt Kampin Laulua tunnetuksi ennen kaikkea uuden suomalaisen kuoromusiikin esittäjänä. Kuoro on esittänyt kymmeniä kantaesityksiä. Nyt juhlakonsertissa se jatkaa yhteistyötä nuorten säveltäjien kanssa ja on tilannut neljä uutta teosta monia kuuluisiksi tulleita nimiä tunteneelta Korvat auki ry:ltä.

Kuoron taiteellisena johtajana vuodesta 2005 toiminut Eric-Olof Söderström suuntaa juhlakonsertin jälkeen kohti uusia haasteita. Miettiessään viittä vuotta Kampin Laulun kanssa hän kertoo saaneensa johdettavakseen hyvin trimmatun soittimen, jota hän on vienyt universaalimpaan suuntaan. "Kokenutkin kuoronjohtaja on saanut kehittyä sekä muusikkona että ihmisenä. Kampin Laulu on kuoro, joka pitää kuoronjohtajan virkeänä."

Su 21.11. klo 18
Helsingin tuomiokirkon Krypta, Kirkkokatu 18

Konsertin johtaa Eric-Olof Söderström. Mukana Korvat auki ry.
Liput 15 e